Uutiset

23.10.2019

HPJetvac Oy ja TST Sweden AB yhteistyö vahvistuu. Nyt korkeapainesuojainten lisäksi myös kaikki kuumankestävät suojavarusteet saatavana! Käykäähän tutustumassa.

TST Brochure Heat prot

23.10.2019

Den-Jetiltä uuttaa työturvallisuutta parantavaa pesuria nyt saatavana! Magneettipesurilla käy kätevästi esim. säiliöiden pesut ja maalinpoistot metallipinnoilta ilman telineitä ja raskaita sekä turvattomia pistoolipesuja! Kaikki työ onnistuu kätevästi etäältä kauko-ohjaimen avulla.

 

3.9.2018

Nyt HPJetvac Oy:n valikoimissa myös ENZ viemäri- ja korkeapainesuuttimet! Sveitsiläistä laatua, joka takaa parhaan hyötysuhteen ja tehokkuuden oli sitten kyseessä huuhdeltavat viemärit, leikkuutyöt tai UHP-puhdistukset.

 

13.6.2018

Uuden vuokralle tulleen KOKS CycloVac suurtehoimurin luovutus asiakkaalle. Ensin tutustuttiin laitteen toimintaan ja teknisiin ominaisuuksiin KOKS tehtaan edustajien kanssa. Tämän jälkeen pidettiin laitteen perehdytys yhdessä laitetta käyttävien kuljettajien kanssa aamupäivän ajan. Iltapäivällä laite vietiinkin jo työmaalle ja kävimme vielä siellä varmistamassa kaikkien osaamisen ja laitteen moitteettoman toiminnan. Samalla käyttäjät saivat vinkkejä laitteen oikeanlaiseen ja turvalliseen käyttöön, jotta siitä saadaan paras tehokkuus myös työmaalla irti. Toivotamme Deletelle menestyksekkäitä työmaita uutta innovatiivista teknologiaa sisältävän suurtehoimurin kanssa!

1.6.2018

Tarvitsetko polttoainepihiä korkepainepumppua ja lämmintä vettä pesukohteessasi? Tässä kätevä ja todellakin edullinen paketti! Helposti nostettavissa pakettiautoon vesisäiliöineen ja välilämppäri tuottaa 90 asteista vettä  Autoon ei tarvitse tehdä reikiä ja pakokaasut saadaan ohjattua helposti pois kuormatilasta. Asennus ja poisotto sujuu hetkessä.